30 Haziran 2011 Perşembe

ÇEŞMEDEN ,ÇEŞME TEKNE/YAT TURU / günübirlik/ TURLARI/65TL(yemekli)/ULAŞIM DAHİL /SKOPJE TRAVEL

SKOPJE  TRAVEL GÜVENCESİ İLE/TEL:/0505 4862738/05325938743


İZMİR ÇIKIŞLI HAFTA SONU// /HAFTA İÇİ/65TL/ÇEŞME TEKNE/YAT//TURU/ TURLARI/(yemekli)/ULAŞIM DAHİL /

*4 KİŞİLİK GRUPLAR İÇİN SERVİSİMİZ VARDIR;

ÜCRET:KİŞİ BAŞI:75 TL 
* her hafta içi,hafta sonu


İZMİR ÇIKIŞLI HAFTA SONU ÇEŞME TEKNE/YAT TURLAR/TURU
Günlük Program

Teknemiz her sabah Çeşme sahilinden hareket etmektedir. İzmir'den gelecek müşterilerimiz, ulaşım için servisimizi kullanabilirler. Günlük turumuz Milli Park statüsündeki Kara Ada'nın muhteşem koylarını kapsamaktadır. Toplam 4 ayrı yerde konaklamaktayız; Eşek Adası ve Mavi Koy her turumuzda uğranılan yerlerdir. Bunun dışında havanın ve koyların yoğunluğuna göre Kış Limanı, Mercan Adası ve Makri adalarından ikisine de hergün gidilmektedir. Çeşme'nin tertemiz havası ve turkuaz mavisi koylarında denizin tadını çıkarabileceğiniz turumuzun programı;



08:30 İzmir'den Hareket

10:00 Tekneye Varış

10:30 Çeşme'den Hareket

12:00 Mavi Koya Varış

12:30 Yemek Servisi

Balık veya Tavuk Izgara

Makarna

Mevsim Salatası

13:30 Kış Limanına veya Mercan Adasına Varış

14:30 Eşek Adasına Varış

İskeleye Yanaşma

15:30 Makri Adasına Varış

Animasyon

17:30 Çeşme'ye Varış



Tüm koylarda şnorkel dalışıyla su altı dünyasını keşfedebilir, balık yakalayabilir yada güneşin ve denizin tadını çıkartabilirsiniz. Animasyonlar ve yarışmalar gün boyunca devam etmektedir.

Mavi Koy : Eşek Adası'nın hemen batısında bulunan küçük adanın koylarından biri olan mavi koyun bir diğer adı akvaryum koyudur. Bu adı doğal bir akvaryum gibi sualtını seyredebileceğiniz büyüleyen berrak sularından almaktadır. Su yüzeyinden deniz gözlüğü ile 20 metreye kadar net şekilde izlenebilmektedir. Ortalama derinliği 8 metre olan koyun derinliği 1 metreden başlayarak koyun ağzına doğru 25 metreye kadar çıkar.
Mavi Koy fotoğrafları için tıklayınız...

Eşek Adası : Eski adıyla "GONİ" olarak bilinen günümüzün Eşek Adası Çeşme`den bir saat uzaklıkta, temiz koyları ve konuksever eşekleriyle günübirlik yat gezintileri için ideal bir yerdir. Doğal konumu itibariyle kuzey rüzgarlarına kapalı olan koylarında sualtı ve su üstü sporları yapmaya çok elverişlidir. Adanın tamamı maki ile kaplıdır ve üzerinde yaşayan eşeklerin yaşayabilmesi için rüzgarla çalışan bir tatlı su kuyusu bulunmaktadır. Bahar aylarında yolunuz düşerse sizleri yaban nergisleri, katır tırnakları ve kekiklerin sarhoş eden kokusuyla karşılaşırsınız. Ada tamamen turistik amaçlara hizmet etmekte olduğundan ve Milli Parklar kapsamında olduğundan gece konaklaması mümkün değildir. Adada eşeklerden başka, yaban domuzu ve yabani tavşan bolca bulunmaktadır. Eşekler ve tavşanlar fotoğrafçılara diledikleri kadar pozu marul ve karpuz kabuğu karşılığında sunmaktadırlar.
Eşek Adası fotoğrafları için tıklayınız...

Makri Adası : Dalgıçların sevdiği mekanlardan biri olan Makri Adası turumuzun son durağıdır. Adanın kuzey batısında Yatak Odası olarak adlandırılan minik bir ada bulunmaktadır. Bu isimle anılmasının sebebi duvar renginin kırmızı, zeminin beyaz kumlarla örtülü muhteşem bir sualtı mağarasına sahip olmasıdır. Adada koy olmadığından teknemiz adanın rüzgar almayan güneydoğu tarafına demirler. Burada yüzmek size açık denizde yüzme hissi uyandıracaktır.
Makri Adası fotoğrafları için tıklayınız...



Günlük turumuzun programına bağlı kalmadan, sessiz koyları tercih edeceğiniz bir tur için, Kiralık Yat opsiyonumuzu değerlendirebilirsiniz.

ÜCRET:*50 TL(yemekli)
(HAFTASONU /C.TESİ-PAZAR GÜNLERİ /HAFTA İÇİ

javascript:void(0)

/ases travel güvencesi ile/

9 VE ÜZERİ GRUPLAR, HAFTA İÇİ TURLAR İÇİN GEÇERLİDİR.
*4 KİŞİLİK GRUPLARDA KİŞİ BAŞI ÜCRET:6O TL .(HAFTA İÇİ/HAFTA SONU geçerlidir)





*HAREKET SAATİ:10:30
*DÖNÜŞ:17:30
MENÜ:
*MANGALDA BALIK YADA TAVUK
*MEVSİM SALATASI
*MAKARNA



*BÜTÜN YOLCULAR SİGORTALIDIR
iletişim: MUHARREM UÇAR(PROFESYONEL TUR REHBERİ)
TEL:/0505 4862738/05325938743











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder